Over ons

The Phone Manager is gespecialiseerd in reparatiewerkzaamheden aan uw toestel, tablet, navigatie, laptop en computer. Onze jonge en gedreven team staat voor een perfecte dienstverlening, gunstige tarieven en een persoonlijke benadering.
Naast de reparaties kunt u bij The Phone Manager ook terecht voor het aanschaffen van onderdelen, accessoires en veel meer. Met meer dan 60 m2 aan winkeloppervlak zijn wij de grootste in Ede.
Hierdoor heeft the Phone manager een ruime keus in de producten die u aangeboden worden.

Een moderne Smart Phone gebruiker maakt vaak zeer intensief gebruik van zijn of haar toestel. We kunnen dus concluderen dat de Smart Phone zeer centraal staat in het dagelijks gebruik. Wanneer uw toestel een defect oploopt zal dit dus nadelige gevolgen teweeg brengen in uw dagelijkse leven.
Bij The Phone Manager kunt u gebruik maken om te wachten en mee te kijken tijdens te reparatie.
De reparaties zijn vaak binnen 30 minuten klaar! Wij bieden tevens de optie om uw toestel of apparaat op te halen en weer langs te brengen.
Met de professionele, transparante en kwalitatief hoogwaardige invulling van de dienstverlening is The Phone manger.nl een toonaangevende organisatie binnen de reparatiemarkt voor Elektronica.

Heeft u vragen?

Bel dan onze deskundige klantenservice! We staan u graag te woord.
De openingstijden zijn:

– Maandag t/m Donderdag: 10:00 – 18:00
– Vrijdag: 10:00 – 21:00
– Zaterdag: 10:00 – 16:00

Parkeergelegenheid:

– Parkeren bij het Gemeentehuis.
– Parkeren bij de Hoogvliet (1ste uur gratis!)
– Parkeren in de Q-Park parkeergarage aan de Arnhemseweg (Ingang naast de ABN-AMRO)